Dissabte, 8 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’han inaugurat les noves instal·lacions del servei de Via Pública de l’Ajuntament de Vilafranca

Les oficines que s&rsquo;han inaugurat, i que ja fa uns dies que estan en funcionament, son les que acullen el departament de Serveis Viaris i Medi Ambient, que tenen un espai de 120m2 situats a preu de carrer, que serveixen per als t&egrave;cnics, l&rsquo;administració i l&rsquo;atenció al públic; i un altell de 60m2 destinat a arxiu. <p align="left">La regidora de Via Pública, Anna Girona, comentava que aquest nou espai servia per descongestionar les oficines ocupades fins ara, i millorar al mateix temps el servei que s&rsquo;oferia al ciutad&agrave; facilitant un contacte m&eacute;s directe.

<p align="left">&nbsp;

<p align="left">Aquesta millora &eacute;s fruit tamb&eacute; de l&rsquo;augment de dotació tant en personal com en pressupost que l&rsquo;&agrave;rea a tingut en els darrers anys, i que es vincula com comentava tamb&eacute; en la inauguració l&rsquo;alcalde de Vilafranca Marcel Esteve, en la voluntat de l&rsquo;equip de govern d&rsquo;acostar m&eacute;s els serveis als usuaris.

&nbsp;

<p align="left">&nbsp;

<p align="left">Aquest nou espai s&rsquo;ha recuperat de les antigues instal&middot;lacions de l&rsquo;hospital, i s&rsquo;ha projectat en dues fases, la que es posa en marxa ara i que ha tingut un cost de 125.000&euro;; i una segona que s&rsquo;ha d&rsquo;executar al llarg d&rsquo;aquest 2006.

<p align="left">&nbsp;

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: