Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’ha fet a Vilafranca la presentació del Pla de Transició al Treball, que compleix 20 anys

La presentació s’ha fet aquest matí a la sala d’actes de Foment de l’Ocupació, a l’edifici de la Fassina, amb la participació de la coordinadora del Pla de Transició al Treball de Catalunya, Assumpta Sopeña. Ella ha estat l’encarregada d’explicar als assistents el funcionament del programa, que acull actualment uns 1.200 joves que han acabat l’ESO sense tenir l’acreditació, i que busquen a través del Pla una sortida a aquesta situació.

De fet en aquest 20 anys d’història, el programa i els seus objectius han variat força, ja que s’ha anat adaptat a les realitats i demandes tant del mon laboral com dels estudiants. Actualment, com explicava Sopeña, ha crescut força la demanda com a una oferta formativa més.

 

Aquest canvi en les demandes dels nois i noies respecte el Pla de Transició al Treball son mostra també dels canvis en la concepció mateixa del pla i també de les necessitats formatives tant dels mateixos joves com les demandes del mercat de treball.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: