Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Mor un jove de 16 anys després d’un accident de trànsit al centre de Vilafranca

El Dijous es va produir un accident a la cruïlla entre l’avinguda de Tarragona i el carrer Tossa de Mar. Concretament es va produir un xoc entre un turisme i dos motocicletes. El noi que conduïa una de les motocicletes n’ha resultat mort i l’altre segueix hospitalitzat

L’accident va succeir concretament la matinada del dijous al divendres, aproximadament a un quart de tres de la matinada, moment en què es va produir un xoc entre un turisme, que circulava per l’avinguda de Tarragona, i dues motocicletes de cross que circulaven pel carrer Tossa de Mar. La velocitat a la que segons alguns testimonis de l’accident portaven les motocicletes va provocar un fort impacte de les dues motocicletes en un lateral del cotxe.

D’aquest accident n’ha De l’accident n’ha resultat mort un noi Vilafranquí de 16 anys que respon a les inicials de S.I.R que ja va ingressar a l’hospital comarcal en una situació molt crítica. El conductor de la segona motocicleta està encara està ingressat a l’hospital Sant Joan de Déu, però la seva situació és estable. La persona que conduïa el cotxe no ha resultat ferida, ja que l’impacte es va produir en un lateral. Actualment la policia està estudiant les circumstàncies en què es va produir aquest accident per determinar-ne les causes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: