Dissabte, 10 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més de quatre-centes persones assistiran a la Nit de l’Empresari que convoca l’ADEG

Aquesta nit se celebra el tradicional sopar que tots els anys organitza l’Associació d’Empresaris del Garraf, Alt Penedès i Baix Penedès, a l’Hotel Melià de Sitges.

En el decurs de la gala, es farà proclamació i lliurament dels prestigiosos ducs, els guardons que acrediten i reconeixen l’obtenció dels Premis ADEG. Enguany, la convocatòria ha rebut una seixantena de candidatures presentades per empreses de diferents sectors. En un altre apartat, també es concedirà el Premi Caixa Tarragona, en la seva cinquena edició.

El Jurat dels Premis ADEG ha volgut desvetllar una part del seu veredicte en el què el programa sociolingüístic Voluntaris per la llengua, promogut des del Consorci per a la Normalització Lingüística, ha estat reconegut amb un Premi Especial ADEG.

La vetllada tindrà un excepcional fi de festa amb l’actuació de Belén Cabanes, reconeguda intèrpret internacional de dansa clàssica espanyola, que oferirà el seu espectacle Castanyola contemporània, acompanyada d’un virtuós de la guitarra clàssica com és Andreas M. Germek.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: