Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’OMIC rep denúncies contra JAZZTEL per contractes fraudulents d’alta telefònica

<p align="left">L&rsquo;OMIC de l&rsquo;Ajuntament de Vilafranca est&agrave; rebent reclamacions i denúncies contra l&rsquo;empresa JAZZTEL amb relació amb la tramitació d&rsquo;altes fraudulentes del servei telef&ograve;nic.

<p align="left">&nbsp;

<p align="left">Situacions com aquesta ja s&rsquo;havien produ&iuml;t temps enrere amb altres operadores com AUNA o Uni2, per&ograve; amb estrat&egrave;gies de venda diferents. Segons expliquen els usuaris, reben trucades al seu domicili dels comercials de JAZZTEL per proposar-los la contractació dels seus serveis. Quan l&rsquo;usuari demana que li envi&iuml;n informació al seu domicili, autom&agrave;ticament li tramiten la portabilitat del número contractat amb TELEFÓNICA per passar a tenir-lo contractat amb Jazztel.

<p align="left">L&rsquo;usuari se n&rsquo;assabenta quan, de cop i volta, s&rsquo;adona que no t&eacute; línia i, TELEFÓNICA li informa que est&agrave; donada de baixa.

<p align="left">Per aix&ograve;, davant l&rsquo;ampli ventall de companyies que ofereixen serveis de telefonia, l&rsquo;OMIC adverteix a tots els usuaris que tinguin en compte les recomanacions seg&uuml;ents: Tenir molta cura abans de donar informació sobre les seves dades personals als comercials que els hi demanin; valorar molt b&eacute; si l&rsquo;oferta &eacute;s prou interessant abans de canviar de companyia; i demanar les condicions de contractació per escrit (es poden consultar per Internet) i llegir-les atentament abans de donar el consentiment, ja sigui per escrit o per tel&egrave;fon.

<p align="left">Les persones que es trobin en aquesta situació, poden tramitar la corresponent reclamació i/o denúncia davant l&rsquo;Oficina Municipal d&rsquo;Informació al Consumidor de l&rsquo;Ajuntament de Vilafranca. Cal demanar cita pr&egrave;via al tel&egrave;fon 93 892 03 58 (Oficina d&rsquo;Atenció Ciutadana). Si no tenen línia telef&ograve;nica b&agrave;sica se&rsquo;ls atendr&agrave; sense cita pr&egrave;via.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: