Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Institut Eugeni d’Ors celebrarà la Setmana Cultural, tornant de Setmana Santa

Coincidint com cada any amb la proximitat de Sant Jordi, l’Eugeni d’Ors celebrarà tot un conjunt d’activitats culturals. Aquest curs, degut a la proximitat amb les vacances de Setmana Santa, la majoria d’activitats tindran lloc després del 23.

Es consolida el model de l’any passat, que, en lloc de concentrar totes les activitats en dos o tres dies, obligant a suspendre les classes, el que fa és integrar bona part de les propostes en l’horari habitual de l’institut, de manera que mentre uns cursos tenen activitats, els altres puguin seguir fent classe.

La Setmana Cultural començarà el divendres 21, amb tot un matí en què conviuran els tallers organitzats pels alumnes amb el tradicional acte de lliurament de premis Sant Jordi.

Entre el 24 i el 28 d’abril continuaran les activitats, però adreçades a grups i cursos sencers. En podem destacar els tallers de kinesiologia, una excursió a Santes Creus i audicions musicals. També hi haurà xerrades, teatre i cinema per als alumnes de tots els nivells.

Igual que el curs passat, el programa inclourà activitats obertes al públic: Així, a partir del 25 d’abril tothom que vulgui participar en l’alliberament de llibres pot dur-los a la biblioteca de l’ Institut i per cloure la Setmana Cultural, el dia 28, tindran lloc els actes d’inauguració formal de la biblioteca, amb la presència de l’escriptor Jordi Llavina.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: