Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les obres de remodelació a la plaça Milà i Fontanals comportaran canvis de circulació

Amb motiu de l’inici de les obres de remodelació de la plaça de Manel Milà i Fontanals, que en una primera fase abordarà l’espai central de la plaça, hi haurà alguns canvis en la circulació de vehicles.

Així, a partir del proper dilluns, es tallarà a la circulació la zona posterior de la plaça compresa entre el carrer d’Orient i el carrer de Montserrat, així la zona com entre el carrer de Montserrat i el raval de la Font. No obstant això, es permetrà el pas dels vehicles que hagin d’accedir a guals de la zona. Durant aquesta primera fase de les obres es mantindrà la circulació pel raval de la Font en els dos sentits, així com la circulació pel carrer d’Orient en direcció al carrer del Pati del Gall, i pel carrer de Puigmoltó en direcció al carrer de la Lluna. L’accés al carrer de Bonaire des de la cruïlla dels carrers Orient i Pati del Gall estarà restringit de manera que només puguin accedir-hi els veïns, desviant-se la resta de la circulació cap al carrer del Pati del Gall i cap al carrer d’Igualada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: