Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament convocarà un concurs d’idees sobre la urbanització de la cobertura de les vies

L’Ajuntament de Vilafranca té previst aprovar dintre del mes de maig les bases d’un concurs d’idees adreçat a equips d’arquitectes perquè puguin presentar propostes d’urbanització dels 80.000 m2 que guanyarà Vilafranca amb el cobriment de les vies del tren.

La primera fase oberta a tothom consistirà en un concurs de mèrits en el qual se seleccionaran cinc equips en base al currículum i a la valoració professional. En una segona fase, aquests cinc equips sel.leccionats participaran en un concurs d’idees per fer propostes d’urbanització dels espais que es generaran amb el cobriment de les vies a Vilafranca. Aquests equips hauran de tenir en compte les conclusions del procés de participació ciutadana sobre els usos del cobriment de les vies que es va dur a terme a principis d’any. Actualment una empresa especialitzada està duent a terme el buidatge i sistematització dels més de 1.000 Quaderns de Participació Ciutadana lliurats amb les opinions de les més de 2.000 persones que hi van participar. El concurs d’idees entre els cinc equips sel.leccionats serà remunerat, és a dir, tots els equips, excepte el guanyador, rebran una compensació econòmica pel seu treball, d’acord amb els barems del Col.legi d’Arquitectes, que supervisarà tot el procés. L’equip guanyador tindrà com a premi l’encàrrec del projecte definitiu de les obres d’urbanització del cobriment de les vies. Es preveu que a final d’any es pugui fer una exposició amb els projectes i maquetes presentats pels cinc equips seleccionats.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: