Dissabte, 8 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La setmana que ve començaran les obres de remodelació de la plaça Milà i Fontanals i del seu entorn

Aquesta setmana s’estan efectuant els treballs previs, senyalitzant i situant tanques per delimitar la zona d’obres. Les obres començaran la setmana que ve i està previst que durin uns sis mesos, si bé es preveu deixar l’espai bastant adequat a finals d’agost per ser utilitzat per alguns actes de la Festa Major de Vilafranca.

Mentre durin les obres estarà prohibit aparcar en tota la plaça i també tot el trànsit rodat, a l’entorn de la plaça. Sí que es manté la doble direcció en el tram que va del carrer Pines al raval de la Font i la circulació en direcció al carrer Orient.

El projecte de remodelació de la plaça Milà i Fontanals i el seu entorn, amb un pressupost que supera els 470.000 euros, té l’objectiu de recuperar aquest espai urbà i integrar-lo a la vida de la ciutat. El projecte comprèn la reforma i la urbanització de la plaça de Milà i Fontanals i el seu entorn, format per la plaça de Pau Milà i Fontanals i el carrer de Sant Cristòfor, el carrer de Montserrat fins a la cruïlla amb el carrer de Bonaire, i les cruïlles amb els carrers Puigmoltó, Orient i raval de la Font. Tot plegat s’urbanitza amb el denominador comú de donar prioritat al pas de vianants per damunt del trànsit rodat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: