Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La companyia La Cònica Lacònica de la sadurninenca Mercè Gost obre la primavera a Cal Bolet

Demà, a les 9 del vespre, La Cònica Lacònica presenta el seu darrer espectacle La Passatgera, que va ser el projecte guanyador del Premi d’ Arts Escèniques de Lleida el 2002 i també ha estat considerat la proposta més innovadora de la 15ena Fira de Titelles de Lleida, l’ any 2004.

Amb la dotació del premi que va rebre el 2002 van materialitzar el muntatge que actualment té dos anys de vida i ja ha voltat per Europa i per Llatinoamèrica. La Passatgera és un espectacle d’ ombres que parla de la memòria que reté els records, que carrega en una maleta, que, a voltes, es fa massa feixuga. Aleshores és el moment de tornar enrera i aprendre a conviure amb els records que conformen la vida.

Per tal de projectar les ombres a l’ espai, hi haurà canvis a Cal Bolet. Així, el públic estarà dalt de l’ escenari en grades i l’ espectacle tindrà lloc a la platea.

La Passatgera és una obra creada i interpretada per la sadurninenca Mercè Gost, Marta Alemany i Alba Zapater. Laura Teruel ha creat la música i l’ espai sonor. La companyia La Cònica Lacònica va néixer l’ any 1995 i aquest és el seu tercer espectacle.

Segons Mercè Gost, l’ espectacle agradarà als amants de la fotografia, de la poesia i de les ombres.

Les entrades per a La Passatgera costen 12 euros i es poden adquirir a través del Telentrada o a taquilla, demà a partir de les 8 del vespre.

La temporada primaveral a Cal Bolet continuarà diumenge amb els clowns i malabaristes Sebas&Tilt, que presenten l’ espectacle Cartón Combo.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: