Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Joves Cristians celebra la Setmana Santa amb diversos actes

En primer lloc, avui, a les 9 del vespre, a la cripta de Santa Maria, tindrà lloc la pregària jove de cada mes. En aquesta ocasió, el tema central serà precisament la Setmana Santa que estarem a punt de començar.

Demà, a les 8 del vespre, a la basílica de Santa Maria, se celebrarà la missa de la vigília del diumenge de Rams que està preparada pels grups de confirmació i es convida especialment a participar-hi els membres d’aquests grups. Com correspon a la festa, hi haurà benedicció dels rams, com a signe d’adhesió a Jesús.

Finalment, des de dijous vinent i fins dissabte que ve tindrà lloc una edició més de la Pasqua Jove. Aquesta trobada té per objectiu viure amb intensitat, però també adaptada a la realitat i a la sensibilitat dels joves, els dies centrals de la Setmana Santa; o sigui la mort i resurrecció de Jesús. Enguany la Pasqua Jove tindrà lloc a la casa de colònies de Penyafort, a Pontons.

La Pasqua Jove està organitzada conjuntament per la JARC, el moviment de joves cristians de comarques del Penedès i del Garraf, i està oberta a tots els joves a partir de 17 anys de les parròquies de la comarca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: