Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Entrega de premis del concurs de fotografia dels Gegants

Els actes emmarcats en el dia del geganter començaven ahir a la tarda amb l’entrega dels premis del primer concurs de fotografia organitzat per la colla. Un concurs on un total de 38 fotografies han entrat a concurs.

 

El vestíbul del casal acollia ahir l’exposició i l’entrega de premis del concurs de fotografia organitzat per la colla de gegants de Vilafranca. Un total de 38 fotografies s’han presentat a concurs, tenint totes elles com a objecte d’estudi el ferragut i l’Elisenda. El guanyador del primer premi, de 150 euros, ha estat Francesc Hill de Vilafranca, el segon premi de 120 euros per a Joan Carles Alayo de Sant Cugat del Vallès i el tercer premi de 90 euros per Anna Pujadó de Vilafranca. També es va fer entrega d’un excèssit valorat en 60 euros en vals de compra a Miquel del Cerro de Vilafranca. El casal, i concretament l’associació fotogràfica, han estat els encarregats de fer el veredicte.

La colla es mostra satisfeta amb el nombre de participants, sobretot tenint en compte la limitació temàtica i tractant-se de la primera edició. De fet, el concurs es va organitzar en motiu del 25è aniversari de la diada de Corpus. L’exposició titulada “Els gegants de Vilafranca. Elisenda i Ferragut” es pot veure al vestíbul del casal aquests dies.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: