Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

En el marc de les Fires i Festes de Maig es celebrarà la 4ª Edició dels premis "Enamora’ls"

L’edició d’enguany pretén premiar l’esforç d’innovació de les empreses participants com expositors a les Fires de Maig.

El Patronat Municipal de Comerç i Turisme convida tots els espoxitors a presentar-se a la 4ª edició dels premis Enamora’ls. La data límit de presentació de candidatures als serà el 12 de maig, i el lliurament dels premis serà diumenge 21 de maig, a les 9 del vespre, al recinte firal. Amb motiu dels premis, el Patronat de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Vilafranca organitza un acte formatiu amb la finalitat que l’expositor s’assessori sobre algun tema relacionat amb el món comercial o empresarial. Aquest any l’acte formatiu serà en format sopar-tertúlia amb el tema “Cal innovar? La innovació a l’abast de tothom”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: