Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El vilafranquí Pere Martí publica "El grill d’en Quim"

La col·lecció El Vaixell de Vapor de l’editorial Cruïlla ha editat el novè llibre de literatura infantil del professor de llengua i literatura de l’ Institut Eugeni d’ Ors, Pere Martí.

A “El grill d’ en Quim”, recrea la seva infància, quan anava a caçar grills amb el seu avi i el seu oncle. Aquests episodis continuaven molt presents a la seva memòria: des de la caça del petit insecte a la il·lusió que li feia alimentar el grill, que col·locava en una petita gàbia, fins a final d’ estiu.

Així, en aquest nou llibre continua apostant per una literatura molt realista, a partir de fets reals. Igual com en Pere Martí feia de petit, el seu protagonista, el Quim, també retornarà el grill al seu habitat, a l’ acabar l’ estiu.

 

A “El grill d’ en Quim”, el protagonista, que té set anys, s’ ha de quedar durant quinze dies del mes de juliol amb els seus avis. Justament, en aquestes dates, serà l’ aniversari del Quim i per tot plegat, està una mica trist i preocupat. De tota manera, passaran els dies i quan arribi l’ aniversari tindrà un regal imprevist per part del seu avi, un grill.

Aquest nou llibre de Martí manté un nexe comú amb els seus llibres anteriors, es tracta de la presència d’ animals.

 

Altres llibres de Pere Martí com “La nena que va pintar cargols” o “Les tortugues de l’àvia”, on també sortien animals, han funcionat molt bé i ja porten 5 edicions.

El novè llibre de Martí, “El grill d’ en Quim” està recomanat per a infants a partir de 7 anys.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: