Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El SIAJ està preparant la nova edició de la Guia d’Estiu

La publicació recull les activitats adreçades a joves que es fan o s’organitzen a l’estiu des de les comarques de l’Alt Penedès i el Garraf.

La Guia d’Estiu és una publicació de distribució gratuïta i de la qual s’editen 7.000 exemplars que es reparteixen als 26 municipis que formen part del servei. Per aquest motiu des del SIAJ es fa una crida a totes les empreses, entitats i institucions que organitzin alguna activitat formativa o de lleure per aquest proper estiu en aquests municipis. Recordem que la inclusió d’informació de les activitats és totalment gratuïta. Tot els interessats a incloure la seva informació a la guia, han de fer-la arribar abans del pròxim divendres 12 de maig a l’oficina del SIAJ a l’Alt Penedès, al carrer de la Font 43, de Vilafranca. La Guia d’Estiu 2006 té prevista la seva publicació la primera setmana del mes de juny i inclou tota l’oferta des d’aquestes dates fins a mitjan setembre.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: