Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Saló "Descobreixi Els Nous Penedès 2006" aconsegueix un record històric d’assistència

2.500 visitants, un 19% mes que la darrera edició, pertanyents als sectors de la distribució, l’hostaleria, el comerç especialitzat, els mitjans de comunicació, els futurs professionals del mon de la restauració i la sommelieria, així com nombrosos aficionats al mon del vi, han pogut tastar els 230 nous vins que han presentat al mercat les 36 empreses elaboradores de la Denominació d’Origen Penedès, la més gran de les regions vitivinícoles catalanes, al Saló itinerant “Descobreixi Els Nous Penedès” que aquesta primavera ha viatjat per les ciutats de Palma de Mallorca, Madrid i Barcelona.

La darrera d’aquesta primera tanda de presentacions va tenir lloc a Barcelona el passat 4 d’abril, amb la presencia de 32 empreses. Cal destacar l’èxit d’assistència a aquesta presentació de Barcelona superant per primera vegada en la historia d’aquestes presentacions la xifra dels 1.000 visitants. Des d’UVIPE cometaven que els professionals valoren molt positivament l’oportunitat de poder tenir reunits en un mateix espai els vins del Penedès i conèixer totes les novetats

La D.O Penedès te alguns trets diferencials davant d’altres denominacions, ja que la producció pot ser molt diversificada, amb un total de 16 varietats que poden produir vins blancs, negres i rosats de qualitat.

La bona acollida i l’interès professional assolit en aquestes presentacions del 2006, seguit d’un sondeig previ realitzat entre les associacions i col·lectius professionals de Màlaga, ha animat a les empreses a organitzar per al proper mes de juny la presentació del Saló “Descobreixi Els Nous Penedès” en aquesta important capital andalusa .

Aquesta campanya pràctica/informativa i alhora promocional sobre els vins del Penedès, es promoguda des de l’any 1996 per l’associació empresarial Unió Vinícola del Penedès (UVIPE), i organitzada conjuntament amb el Consell Regulador de la DO PENEDÈS.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: