Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PP demana una visita a les obres de l’AVE per saber si es compleix el conveni amb el Ministeri

En el seu prec el PP demana especialment que es pugui comprovar si s’ha rebaixat el sol per on passa la línia de rodalies a l’alçada del camp dels Rolls a la sortida de l’estació direcció Tarragona en la forma establerta en el conveni signat en el Ministeri de Foment.

Segons els populars de moment sembla que no s’hagi rebaixat res i que el mur de tres metres que s’ha construit a la sortida de l’estació es faci per cobrir les vies sense rebaixar el terreny a la línia de rodalies. En la seva carta el PP considera que en cas de no realitzar-se el rebaix del sol per on passa línia de rodalies es produirà un incompliment greu del conveni que l’Ajuntament de Vilafranca no pot permetre. Per evitar-ho pensa el PP que es tindria de fer servir tots els mecanismes legals i ciutadans per exigir el seu compliment. Diuen que no ens podem quedar de braços plegats en el cas que l’Administració Central per segona vegada torni incomplir els seus compromisos amb la nostra Vila en el tema del cobriment de la via. El PP en el seu prec fa constar que els regidors Josep Colomer i Francisco Romero han assegurat , desprès de consultar el tècnic contractat per fer el seguiment de les obres de cobriment com el cap de serveis tècnics de l’Ajuntament, Quim Gascó, que no s’ha produït cap modificació del conveni signat pel Ministeri de Foment .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: