Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PP demana renegociar l’aportació de l’Ajuntament per al cobriment de les vies

Aquesta tarda el regidor del PP a l’Ajuntament de Vilafranca, Josep Ramon, acompanyat de José Maria Arroyo, han comentat el prec i les darreres preguntes que han presentat a l’equip de govern per tal de saber quins efectes tindrà la possible reducció dels metres de la llosa de cobertura sobre les vies, a l’alçada de l’actual estació.

José Maria Arroyo ha explicat que el seu grup dedueix després de les informacions i plànols que els ha facilitat l’equip de govern, que es preveu una reducció de més de 1000 m2 en la llosa de cobertura tot just davant de l’estació actual de Renfe, i que aquest fet pot suposar un estalvi de cost de construcció de uns 300.000 €.

Així mateix, els representants del PP a Vilafranca consideren que des de l’equip de govern es dona poca informació, i sovint de forma parcial, sobre tot el que te a veure amb aquestes obres del TGV al seu pas per la capital de l’Alt Penedès.

 

Pel que fa al conveni que es va signar amb el ministeri, l’any 2003, consideren que aquests fets son una modificació que l’equip de govern ha assumit sense demanar conformitat ni donar informació a ningú, i que caldrà veure com aquest canvis, que suposen una estructura metàl·lica que ha de cobrir els accessos a les vies i que s’acompanya amb una espècie de muntanya de formigó més prim que el previst inicialment, afecten el resultat definitiu d’aquest nou model d’estació que vol fer l’equip de govern.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: