Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Conseller de Treball i Indústria col.locarà la primera pedra de l’ampliació de l’empresa Silvalac

Josep Maria Rañé visitarà demà, dimecres, el municipi de Santa Margarida i els Monjos.

El Conseller serà rebut a l’Ajuntament per l’alcalde Jordi Girona i es desplaçarà tot seguit fins les instal·lacions de Silvalac on farà una visita a l’actual nau de producció situada a l’Avinguda de Cal Rubió, al Polígon Industrial Casa Nova. Posteriorment es desplaçarà fins el solar, de gairebé 32.000 metres quadrats, pràcticament contigu on s’estan començant a dur a terme els treballs d’explanació per la construcció de les noves instal·lacions de Silvalac, projecte desenvolupat per Coperfil Construcció, companyia especialitzada en gestió integral de projectes industrials. L’empresa, arrelada als Monjos des de 1969, té previst construir unes noves instal·lacions de gairebé 18.000 metres quadrats per continuar amb la seva línia dedicada a la transformació de matèries plàstiques. Silvalac pertany al grup càntabre Armando Álvarez que té quinze plantes de producció distribuïdes per l’estat espanyol.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: