Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El consell comarcal de l’Alt Penedès ha tancat l’exercici del 2005 amb un superàvit de 146 mil &euro

Un dels punts destacats de Ple ordinari que es va celebrar dilluns va ser el tancament del pressupost de l’any passat, amb un romanent de tresoreria de 146 mil €.

En el mateix ple es va aprovar amb l’abstenció de CiU la modificació del pressupost d’aquest any, en la qual s’aplica una petita part d’aquest superàvit. La modificació és per valor de més d’un milió d’euros, la majoria per noves subvencions que rep el consell, amb el PUOSC, però també amb l’aportació de sis mil euros del superàvit. També es van adjudicar les obres de millora dels camins de Les Hortes a Torrelavit, de Penyafort a Pontons i de Can Cartró a Santa Fe de Subirats. Un altre dels acords destacats del Ple d’ahir al consell comarcal va ser l’adjudicació de les obres del projecte d’integració paisatgística dels polígons industrials a l’Alt Penedès. En concret el projecte s’aplicarà a polígons industrials dels municipis de l’eix de la carretera N-340, els Monjos, Vilafranca, Olèrdola, Sant Cugat i Avinyonet. També s’aplicarà als polígons de Vilobí, Les Cabanyes i Subirats, amb un pressupost de 412 mil €.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: