Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Casal de la Dona de l’Ajuntament de Vilafranca organitza diferents cursos per als propers mesos

Així s’ha organitzat un Curs d’Habilitats Socials amb l’objectiu d’oferir els coneixements necessaris per efectuar una comunicació eficaç, analitzant aquells aspectes, recursos i estratègies que facilitaran els resultats de la pròpia comunicació i de les pròpies relacions interpersonals.

El curs es farà del dilluns dia 24 d’abril i fins el 19 de juny, de tres quarts de set a vuit del vespre al Casal de la Dona i a càrrec de la psicòloga Dolors Pedró.

<h2>Tamb&eacute; es far&agrave; un Curs d&rsquo;Intel.lig&egrave;ncia Emocional, que pret&eacute;n proporcionar una s&egrave;rie de recursos efica&ccedil;os per aprendre a recon&egrave;ixer les pr&ograve;pies emocions i expressar-les de forma adequada fent ús de determinades habilitats personals. El curs es far&agrave; a partir del dimarts dia 2 de maig i fins el 20 de juny.</h2>S&rsquo;ha organitzat tamb&eacute; un Taller de Bijuteria. Es tracta d&rsquo;un curs per iniciar-se en el treball de diferents elements entorn a una bijuteria de f&agrave;cil creació. El taller es far&agrave; a partir del dijous 4 de maig i fins el 22 de juny,&nbsp; a c&agrave;rrec de&nbsp; Montse Gay. Les inscripcions es podran fer a partir del 18 d&rsquo;abril, trucant al Casal de la Dona, 93 890 32 18 o b&eacute; enviant un correu a <a href="mailto:"></a>.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: