Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dilluns es tancaven les pre inscripcions, que a Vilafranca han estat més equilibrades que altres any

La regidora d’educació de l’Ajuntament de Vilafranca, Lourdes Sánchez, comentava avui que després que es tanquessin les pre inscripcions dilluns, i a l’espera que les escoles acabin de fer la incorporació de les darreres dades, es podia fer un balanç positiu i satisfactori. Sánchez comentava per exemple que en P3, que son els infants que s’incorporen al sistema educatiu, sembla que s’ha equilibrat la demanda amb l’oferta de places, i que en el nou centre de la Girada, s’han presentat més de 30 sol·licituds.

 

 

Pel que fa als més grans, la regidora ha explicat que normalment s’ofertaven 3 grups de primer d’ESO per cada un dels instituts de la vila, però que enguany sembla que s’haurà de fer un grup nou a l’Eugeni d’Ors.

Tot i que les dades son provisionals encara, Sánchez insistia en que el què es pot garantir és que a Vilafranca hi ha ensenyament de qualitat.

 

A partir de que s’han acabat les pre inscripcions, cal veure quina és la demanda que hi ha en cada un dels centres, veure quins tenen saturació o vacants, i acabar de comprovar com queden repartides les sol·licituds que han presentat els pares.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: