Dissabte, 8 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Banderoles per Sant Jordi

L’Associació de comerciants de l’Avinguda de Tarragona ha engegat una iniciativa per crear ambient de cara a Sant Jordi. Des d’aquesta setmana hi ha banderoles que decoren l’Avinguda amb la senyera i la creu de Sant Jordi.

 

 

Aquesta idea ja rondava pel cap dels comerciants de l’Avinguda des de feia un parell d’anys i, enguany, finalment, ha estat possible fer-la realitat. Des de dimarts, a l’avinguda hi ha una seixantena de banderoles amb la senyera i la creu de Sant Jordi. D’aquesta manera, els comerciants volen crear ambient de cara a la data del 23 d’abril. Les banderoles s’han aconseguit gràcies al patrocini de Caja Mar. L’associació de comerciants ha fet un conveni amb l’entitat d’estalvi fins als propers 4 anys. Les banderoles estaran penjades a l’avinguda durant tot el mes d’abril.

 

 

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: