Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

VTV ha estrenat XS-Esports, un programa esportiu de quatre hores

Cada dissabte a la tarda, de quatre a tres quarts de vuit diverses televisions locals de Catalunya, entre les quals hi ha la de Vilafranca, a més de les de L’Hospitalet, Badalona, Mataró, Figueres, Manresa, Lleida o Reus, entre d’altres , es convertiran en les finestres per a les retransmissions esportives que es facin arreu del territori.

Tots els esports tindran cabuda en aquest macro programa de 4 hores en què les diferents televisions aportaran aquells esdeveniments esportius d’interès pel conjunt de la Xarxa, ja siguin en directe o en diferit.De moment s’ha arribat a acords amb la Liga Nacional de Fútbol Sala i la Waterpolo Associació, i ben aviat es podran veure altres esports d’interès al territori com la lliga LEB de bàsquet, l’hoquei patins, l’hoquei herba i el voleibol, entre d’altres.Per començar, aquest dissabte es podrà veure a les quatre de la tarda un partit de la Liga Nacional de Fútbol Sala que enfronta l ‘Albacete amb el Lobelle de Santiago.A les sis i 10 minuts , Waterpolo, amb l’enfrontament entre el Club Natació Mediterrani i el Plaza Zaragoza.A dos quarts de vuit s’oferiran reportatges sobre altres esports protagonistes durant el cap de setmana elaborats per les diferents televisions de la Xarxa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: