Diumenge, 29 de Març de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

VTV estrena el programa Anem a l’escola, dedicat a difondre l’activitat de les escoles de la vila

La programació de Vilafranca TV presenta una novetat a partir d’aquest dijous, que s’afegeix també als nous capítols del programa Retalls d’història que es van iniciar la setmana passada.

El programa Anem a l’escola, produït per TN, recupera un espai que ja s’havia realitzat el 1992 a Layret TV, que consisteix en mostrar les activitats que es fan a les escoles de Vilafranca. El primer capítol es podrà beure aquest dijous a les sis menys 10 minuts de la tarda i està dedicat a la celebració del carnaval a l’escola Baltà Elias. D’altra banda la setmana passada es va iniciar una nova tanda de capítols dedicats a la història local de Vilafranca. També produït per TN i un grup d’historiadors locals, Retalls d’Història de Vilafranca tracta en petites peces d’entre 10 i 15 minuts en format digital , diversos aspectes agrupats en quatre apartats: llocs de la història, personatges històrics, fets històrics i entitats històriques. Retalls d’història va començar la setmana passada amb un capítol dedicat a l’arribada del ferrocarril a Vilafranca. També s’emet els dijous i el programa d’aquesta setmana tracta de l’estació enològica. La primera emissió d’aquest capítol es farà aquest dijous a dos quarts de tres de la tarda.

Properament, Penedès Televisió emetrà en Alta Definició (HD)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: