Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca pateix diversos desperfectes a causa del fort vent

Al llarg de tot el dia d’ahir bombers, polícia local i les unitats de serveis de l’ajuntament encara treballaven per resoldre diversos desperfectes i també per evitar-ne de nous

El vent de la nit de divendres al dissabte, que va arribar a als 90 km per hora, ha provocat nombrosos desperfectes, el més destacat dels quals és la caiguda d’una torre de llums a la pista d’atletisme, i la malmès de molts arbres de la vila. Ahir a la tarda encara es treballava per previndre nous accidents i s’acabaven de retirar elements perillosos de la via pública.

Aquest és el cas d’una del sortint d’una Façana del carrer Joan 23 al barri de sant Julià. La Policia local i els bombers  van tallar el carrer degut a l’esfondrament de part d’una cornisa, que va caure damunt d’un cotxe estacionat.  Els bombers finalment van optar per esfondrar el què quedava de cornisa per tal d’evitar nous accidents.

 Al carrer germanor 56 també va caure una antena de radioaficionat de 14 metres de llargada i que també va obligar a tallar el carrer. L’equip de bombers i policia local també van procedir a retirar-la de la via.

 El casal també s’ha vist afectat pel fort vent, ja que la intensitat d’aquest va aconseguir arrancar un pi de grans dimensions, ubicat al pati del casal. Tot i que no s’han de lamentar grans destrosses sí que va afectar la reixa que separa dos patis i una barana de ferro.

 Tot i les destrosses la comarca ja ha sortit del nivell d’alerta per risc de vent i ara les possibilitats de fortes ventades s’han desplaçat al nord de Catalunya.     

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: