Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca engega un estudi sobre les necessitats de la gent gran que viu sola

A partir de dilluns vinent i per espai d’unes tres setmanes, el Departament de Serveis Socials de Vilafranca, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, recollirà dades per fer un estudi de necessitats de la població de més de 75 anys d’edat que viuen soles.

 

 

 

Per això, totes les persones d’aquest col·lectiu estan rebent una carta en la que se’ls demana la seva col·laboració en l’elaboració de l’estudi, convidant-los a contestar una enquesta que realitzaran professionals degudament acreditats i coordinats pel Col·legi de Sociòlegs i Politòlegs de Catalunya.

Amb aquest estudi, l’Ajuntament de Vilafranca vol conèixer quines són les condicions globals en les que viu la gent gran que no disposa de cap tipus de suport i, per tant, poder planificar una actuació adient a les necessitats detectades.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: