Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un taller ocupacional ha fet obres de millora a l’ escola, la llar d’ infants i la piscina del Pla

Aquest mes han finalitzat els treballs de condicionament duts a terme pels alumnes del taller ocupacional de Suport als Petits Municipis organitzat pel Servei de Desenvolupament i Ocupació del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, al Pla.

Les obres van començar al desembre de l’ any passat i han permès sanejar i pintar l’escola municipal “Sants Abdó i Senén”, la llar d’infants “El Sol i la Lluna”, la piscina municipal i els vestuaris de la piscina.

Hi han treballat 4 alumnes de l’especialitat de paleta i 8 alumnes de l’especialitat de pintura, sempre sota la supervisió dels respectius monitors. Durant aquests 3 mesos, s’han eliminat les goteres i les humitats dels sostres, les parets interiors i les façanes, s’han netejat les superfícies a pintar, s’ha fet un tractament contra la humitat i s’han aplicat pintures i vernissos.

L’últim dia de treball, l’alcalde del Pla, Ramon Colomé, i la regidora i consellera comarcal, Elisabeth Colomer, van visitar els alumnes del taller ocupacional per felicitar-los per la feina feta.

El taller ocupacional de Suport als Petits Municipis de l’Alt Penedès té com a objectiu realitzar obres i serveis d’utilitat pública i d’interès social, complementant els recursos dels ajuntaments,en benefici de la ciutadania.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: