Diumenge, 5 d'Abril de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Subirats celebrarà amb diversos actes el dia internacional de les dones

Aquest divendres es farà la primera de les activitats, a les escoles de Sant Pau, amb la projecció a partir de les 10 del vespre de la pel·lícula Caos. Dissabte, també a les escoles de Sant Pau hi haurà la xerrada inaugural d’aquests actes, sota el lema de “La força i el secret de les dones [...]

Aquest divendres es farà la primera de les activitats, a les escoles de Sant Pau, amb la projecció a partir de les 10 del vespre de la pel·lícula Caos.

Dissabte, també a les escoles de Sant Pau hi haurà la xerrada inaugural d’aquests actes, sota el lema de “La força i el secret de les dones per transformar el món”, a càrrec de la pedagoga Teresa Sanz. Començarà a 2/4 de 8 del vespre

De cara a diumenge l’activitat s’iniciarà a 2/4 de 9 del matí, amb una caminada de Sant pau a Sant Sebastià dels Gorgs. Per la tarda, a les 6, hi haurà un recital d’arpa que oferirà a la Residència Font Santa el quartet d’arpes Rosa Balcells.

Les activitats continuaran al llarg d’aquest mes, organitzades per l’Agrupació Activa de Subirats i amb el suport de l’Ajuntament

 

Properament, Penedès Televisió emetrà en Alta Definició (HD)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: