Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Sadurní forma part de la xarxa de turisme industrial de Catalunya, constituïda a Terrassa

Aquesta associació, formada per 19 ajuntaments, té com a objectiu generar una marca i una línia d’actuació comuna que sigui un instrument de projecció, atracció de visitants i creació d’activitat econòmica i cultural a l’entorn del turisme industrial. Entre aquests municipis, que han dissenyat un Pla de Dinamització del Turisme Industrial que s’ha de desenvolupar fins el 2008, hi ha el de Sant Sadurní que centrarà la seva atenció al voltant de la indústria del cava.

 Les iniciatives que es tirin endavant des d’aquesta associació de municipis compten amb el suport del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme; la Generalitat i cada un dels 19 ajuntaments que en formen part.

Una mostra de l’atractiu que pot tenir el turisme industrial a la nostra comarca la pot donar les xifres que es van fer públiques també en la presentació d’aquesta associació. Entre les dues grans caves de Sant Sadurní havien acollit durant el 2005 més de 220.000 visitants; Bodegues Torres més de 88.000 visitants; i altres empreses més petites com Nadal n’havien acollir 10.000, Jean Leon 8.000, Rovellats 2.000 i Pere Guilera 2.000 més.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: