Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Cugat Sesgarrigues ha obert una aula virtual per a joves al centre cívic

L’alcaldessa de Sant Cugat, Rosa Escala, va inaugurar una aula virtual que s’ha muntat al Centre Cívic i en la qual s’ha habilitat també una sala d’estudi.

D’aquesta manera l’ajuntament pretén que en un sol punt es pugui interactuar amb les necessitats dels joves de la localitat. L’aula romandrà oberta dimarts i dijous de cinc a set de la tarda i oferirà la novetat d’utilitzar el sistema Linux en comptes del Microsoft. D’aquesta manera farà que no sigui necessari pel centre cap tipus de llicència i tampoc antivirus. L’ajuntament de Sant Cugat ofereix per primera vegada aquest tipus de servei que disposarà inicialment de cinc equips i que s’ampliarà a mida que sigui necessari. A més a més d’internet també es podran trobar varietats en jocs multimèdia. A partir d’equipament reciclat s’ha muntat l’aula i ha comptat amb la col·laboració de la gent del poble. Jordi Milà estarà com a responsable de l’aula aclarint tots els dubtes que puguin anar sorgint als usuaris. També hi ha la intenció de fer cursos destinats per als joves i per a la gent gran.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: