Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

RTV Vilafranca ha estat de les primeres entitats del Penedès en disposar del domini .cat a internet

La nova pàgina web de RTV Vilafranca, elaborada amb programari lliure, ja es pot consultar amb l’entorn .cat.

Des del passat 20 de febrer les entitats que ja tenien pres&egrave;ncia en catal&agrave; a internet poden fer operatiu el nou domini. RTV ha renovat la seva p&agrave;gina web i l&rsquo;ha posat en marxa coincidint amb l&rsquo;obertura a nivell internacional del domini .cat, que identifica les entitats que utilitzen la llengua catalana.El responsable de la renovació de la p&agrave;gina &eacute;s Marc Queralt, t&egrave;cnic de l&rsquo;empresa EQT servei , que destacat que d&rsquo;aquesta manera RTV Vilafranca ha estat una de les primeres del Pened&egrave;s en disposar del nou domini.La nova p&agrave;gina web mant&eacute; molta similitud amb l&rsquo;anterior, per&ograve; est&agrave; elaborada amb programari lliure.A m&eacute;s la nova p&agrave;gina web, que podeu consultar a l&rsquo;adre&ccedil;a <a href="http://www.rtvvilafranca.cat/">www.rtvvilafranca.cat</a> t&eacute; un nivell d&rsquo;accessibilitat suficient perqu&egrave; les persones invidents tamb&eacute; la puguin consultar. La p&agrave;gina web de RTV Vilafranca ja va ser, en el seu moment, la primera emissora municipal del Pened&egrave;s en oferir la r&agrave;dio en directe i ara s&rsquo;est&agrave; treballant tamb&eacute; per incorporar les imatges de televisió a la seva p&agrave;gina d&rsquo;internet.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: