Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ràdio Vilafranca està pendent d’un recurs amb el Ministeri d’Indústria per mantenir la freqüència

Fa uns mesos el Ministeri d’Indústria, responsable de la concessió de les freqüències de ràdio a l’Estat Espanyol, va plantejar a Ràdio Vilafranca una modificació de la seva freqüència d’emissió.

En concret va plantejar que s’abandoni el 90.2 de la FM per passar a l’altra banda del dial, al 107.8. Ràdio Vilafranca ja va haver de canviar de freqüència fa molts anys i té molt consolidada la seva activitat en el 90.2, per aquest motiu va presentar un recurs davant de la proposta del Ministeri que encara no ha rebut una resposta definitiva. De tota manera des de fa unes quantes setmanes Ràdio Vilafranca emet pel 90.1 de la freqüència modulada.Aquest canvi respon a una nou emissor que té Ràdio Nacional d’Espanya a Montserrat que emet pel 90.3, i que pot comportar dificultats de sintonització a Ràdio Vilafranca. Els transistors analògics gairebé no hauran notat el canvi, però sí que l’han notat els transistors amb sintonitzador digital. Per aquest motiu els oients de Ràdio Vilafranca han hagut de sintonitzar correctament el seu aparell digital al 90.1. Una freqüència que es manté a l’espera de la resolució definitiva del Ministeri d’Indústria.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: