Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pedro Palazuelos i Marta Espinach exposen les seves fotografies a la galeria Sicart

La galeria Sicart inaugurava ahir dues exposicions dedicades a la fotografia i a càrrec de Pedro Palazuelos, que plasma la geografia vilafranquina i Marta Espinach, que ens ensenya i reflexiona sobre els espais de pas

Els espais, la seva geografia i com ens hi relacionem les persones són els temes que tracten les dues exposicions que ja es poden veure a la Galeria Sicart. Pedro Palazuelos, presenta les seves obres més recents, on fa una mirada als la configuració dels espais vilafranquins i la presenta a l’espectador en un mosaic. El joc de mirades configura una imatge global d’aquestes peces.Palazuelos va realitzat fins a gairebé 500 fotografies, posteriorment seleccionades i que han donat com a resultat aquest treball que s’ha resumit amb el titol “el todo no es igual a la suma de las partes.

La sala gran de la Sicart està habitada pel treball de la gelidenca Marta Espinach, que en aquesta ocasió fa un recull de tres sèries de fotografies i dibuixos entorn als espais de pas. La exposició però s’estructura en tres àmbits. D’una banda podem veure espais abandonats o de transició amb siluetes dibuixades de personatges que en algun moment haguéssin pogut formar part d’aquest espai. La sèrie es complementa amb dotze dibuixos sobre robes estampades que ens remeten a entorns que ens són quotidians, contraposant-se a la idea del no –lloc present en les fotografies. La provisionalitat, el canvi i el moviment es contrpaosa en aquest acas en allò que veiem, una imatge congelada d’un moment.

Les exposicions es poden veure a la galeria Sicart fins el proper 13 de Maig

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: