Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Miralles creu que les declaracions d’un dels detinguts inculpant Torrents i Güell tenen credibilitat

Aquests dies s’han conegut més dades relacionades amb l’intent d’assassinat de l’ex-alcalde de Torrelles Salvador Miralles, gràcies a que s’ha aixecat el secret de sumari. Així, s’han conegut algunes declaracions d’imputats en el cas, com per exemple de Salvador Bayona, un dels detinguts, i que implica directament en el cas tant al cap de l’oposició, el convergent Erasme Torrents, com el fotògraf vilafranquí Joan Güell. Segons ha explicat el mateix Miralles als nostres micròfons, la declaració de Bayona diu textualment que Torrents n’és un dels impulsors, i que Güell va col·laborar amb la cessió de fotografies d’ell als presumptes assassins.

A partir d’aquí, Salvador Miralles ha manifestat estar satisfets de que es vagin coneixent més detalls de la trama que li podria haver costat la vida, i que esperava que el jutge actués davant d’aquestes declaracions. També ha comentat que l’Ajuntament continuarà actuant com a acusació, i que ell es reserva poder actuar a nivell particular més endavant.

Miralles s’ha mostrat convençut que darrera de tota aquesta trama hi ha interessos immobiliaris relacionats amb Torrelles, i ha explicat que Erasme Torrents tenia la intenció d’apropiar-se d’unes parcel·les al municipi que no estaven escripturades.

 

De fet, Miralles ha dit que precisament Torrents li havia comentat que era el PSC qui volia fer aquesta jugada i que ell volia impedir-ho, però que després va sospitar que la qüestió devia anar al revés.

 

Miralles es mostrava també dolgut per com havia anat aquesta qüestió, i recordava que ell havia tingut una relació comercial amb Erasme Torrents, ja que l’i havia comprat materials per a unes masies; i que fins i tot va entrar a la política a petició del mateix Torrents.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: