Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Escola Municipal de Música Mª Dolors Calvet organitza la trobada de músiques de l’ACEM d’enguany

La trobada que es fa amb una periodicitat anual serveix per posar en comú experiències i iniciatives per part dels centres que formen part de l’associació catalana d’escola de música. La corresponent a la zona 3, que engloba l’Alt Penedès juntament amb l’Anoia, Barcelona, Baix Llobregat i Garraf, la prepara per dissabte l’escola municipal de Vilafranca i comptarà amb la participació de més de 140 alumnes dels quals 37 són de l’Alt Penedès.

El director de l’escola municipal de música Maria Dolors Calvet, Joan Ràfols, destacava la importància per els alumnes de participar en aquestes trobades.

 

En aquest cas es farà una formació d’orquestra simfònica i una altra que oferirà un concert de música tradicional. LA setmana passada ja es va fer un primer assaig a Barcelona, i aquest dissabte al matí els joves músics seran ja a Vilafranca per fer els darrers assaigs abans del concert que s’iniciarà a les 6 de la tarda al Casal.

 

La primera part, a càrrec de l’orquestra simfònica oferirà un concert de peces populars d’òpera, operetes i pel·lícules; mentre que la segona l’agrupació de música tradicional oferirà 7 danses de música popular que en aquesta edició i com a novetat tindran acompanyament de coreografies.

L’entrada al concert és de 5€, i els menors de 6 anys tenen entrada gratuïta.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: