Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament estudiarà que ha provocat la caiguda de la torre d’il·luminació de la zona esportiva

Aquest migdia el regidor d’esports de l’Ajuntament de Vilafranca ha explicat les actuacions que durà a terme a partir d’ara per tal de vetllar per que el que va passar la matinada de divendres a dissabte no torni a passar. Recordem que la forta ventada va fer caure una de les quatre torres d’il·luminació de pista d’atletisme. Joan Recasens, el regidor d’esports vilafranquí, ha afirmat que els tècnics han afirmat que no hi ha perill que caigui cap torre més, però que s’ha encarregat un estudi a un especialista en estructures per tal que delimiti possibles danys que hagin pogut partir les torres.

El que si s’haurà de fer amb la major brevetat possible, es substituir la torre que ha caigut per tal que es pugui restablir les condicions d’il·luminació. Com comenta Recasens, el projecte de nou enllumenat ha quedat aturat fins que es col·loqui la nova torre.

 

 

Des de la regidoria d’esports es recorda que la il·luminació actual ja era insuficient, i que per això es feia la seva substitució. En el mateix sentit, el regidor d’esports ha remarcat que es descarta de manera absoluta que les obres de renovació de la pista hagin afectat la torre caiguda, ja que les causes de la caiguda han estat el trencament de les subjeccions.

Al mateix temps es vol llençar també un missatge de tranquil·litat a la població, destacant que la força inusual del vent d’aquest cap de setmana passat ha provocat aquest accident, i que ara es reforçaran les tres que queden per tal que no hi hagi cap risc i que aquest fet no es torni a repetir.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: