Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’acadèmia de Tastavins atorga les medalles del concurs de Vins de la D.O Penedès

L’acadèmia Tastavins del Penedès “St. Humbert”, proclamava ahir a Palafrugell als guanyadors del concurs de Vins de la D.O. Penedès. Els Cellers Can Bonastre, U més u fan tres, Garcia Carrion i Viladellops Vinícola són els que es van endur les medalles d’Or.

 

 

 

 

 

 

 

L’acadèmia de Tastavins del Penedès celebrava ahir l’entrega de medalles del concurs de Vins de la D.O Penedès. Proclamant als guanyadors de les medalles d’or, plata i argent dins de les categories de vins blancs rosats i negres.

Abans però d’iniciar aquest capítols, els assistents als sopar van poder gaudir d’una visita a la vinateria més gran d’Espanya, ubicada a Palafrugell. Tot seguit es va procedir a l’entrega de les medalles. La serva proclamació pública va anar a càrrec del President de la D.O Penedès Jaume Canyelles, que va destacar la gran qualitat dels vins presentats i les dificultats amb les que s’han trobat els membres del jurat.

L’entrega va iniciar-se en l’apartat de vins blancs, on la medalla d’or va anar a parar al vi Estiu dels cellers Can Bonastre. En l’apartat de vins Blancs de Criança els cellers Can Bonastre van tornar a ser els guanyadors gràcies al vi Préssec. En l’apartat de vins rosats el Magnòlia dels cellers u més u fan tres es van emportar l’or, en l’aparat vins negres l’or va ser per les bodegues Garcia Carrión, guanyadores gràcies al Gaudir i finalment en l’apartat de vins negres de criança L’or va ser per fontetas de Viladellops Vinícola.

Joan Tarrada, president de l’acadèmia Tastavins destacava la qualitat de les gairebé cent mostres presentades al concurs.

Tarrada també va destacar la importància de seguir promocionant els vins penedesencs fora de la comarca, posant-los a la taula de la resta del territori per tal de donar-ne a conèixer la serva varietat i qualitat.

En el capítol d’ahir va ser-hi present el primer tinent d’alcalde de Palafrugell Juli Fernández, que en voluntat d’acollida va donar gràcies als Tastavins per celebrar aquest acte a Palafrugell. En l’acte també va ser-hi present el pintor Modest Cuixart, acadèmic d’honor que recentment ha estat guardonat amb la medalla de la ciutat i proclamat fill adoptiu.

El sopar d’ahir on es va poder degustar una gran varietat de vins del Penedès va comptar amb una degustació de productes de Palafrugell a càrrec de tres restaurants de la zona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: