Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Labandera considera que les declaracions insinuant que CiU manipulava l’IEP es van malinterpretar

La polèmica en aquest sentit va sorgir arran d’unes declaracions de Labandera que van fer públiques el diari El Punt. En elles es deia que Labandera no entenia com gent de prestigi com l’Institut d’Estudis Penedesencs continuessin manipulats pels representants de la Plataforma, on hi ha gent manipuladora al servei de CiU. Aquestes declaracions van ser respostes per l’IEP demanant una rectificació de Labandera.

Avui el diputat ha fet arribar un comunicat a la nostra redacció en que explica que en un rectificació publicada també al EL Punt matisava les seves declaracions anteriors dient que considerava que era difícil pensar que les persones que hi ha al IEP poguessin acceptar que la plataforma deixés fóra el PSC de la roda de premsa per presentar el ple extraordinari de la propera setmana.

Pel diputat aquesta rectificació ha de ser suficient de la seva participació en aquest afer, i referma i defensa el seu dret a manifestar lliurament les opinions que mereixen les activitats, pronunciaments, propostes i publicacions de caràcter públic de les institucions del nostre país.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: