Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La zona esportiva ha acollit 6000 joves provinents dels instituts de la província de Barcelona

Des de les 10 del matí i fins a primera hora de la tarda prop de 6.000 alumnes d’arreu de la demarcació de Barcelona han participat en aquesta trobada anual que s’organitza conjuntament amb els Consells Escolars. La trobada permet als joves compartir unes hores amb gent de la seva edat d’altres indrets, i conèixer també esports que potser no tenen oportunitat de practicar en d’altres ocasions. Avui per exemple podien fer volei, bàsquet 3×3, futbol 4×4, hoquei sala, jocs del món i jocs d’habilitat.

Des de l’Ajuntament, el regidor d’esports es felicitava del bon resultat de la trobada, i recordava que a Vilafranca fa alguns anys ja que es feien aquestes trobades amb els instituts de la comarca. Joan Recasens

 

Una de les peculiaritats de la trobada era poder practicar precisament en esports diferents als habituals, en aquest cas els presentats per el creador de jocs Joan Rovira, que des de 1991 es dedica a aquesta tasca i en l’actualitat te més de 90 jocs creats. La seva intenció és mostrar que es pot jugar amb moltes coses i objectes, sense necessitat que siguin d’última tecnologia.

 

La trobada ha finalitzat a les 4 de la tarda, i a banda de les pràctiques esportives s’ha fet també demostracions de funki i aeròbic.

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: