Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Secretaria de l’Ajuntament referma la legalitat de la convocatòria de ple municipal extraordinari

A la vista dels dubtes apareguts sobre la forma de la convocatòria del Ple Municipal extraordinari del proper 21 de març, a les 7 de la tarda, el Departament de Secretaria de l’Ajuntament de Vilafranca ha emès una nota informativa en la qual argumenta l’absoluta legalitat de la convocatòria.

Aquesta nota explica que no existeix cap norma que impedeixi que un ple extraordinari tingui lloc el mateix dia en què se celebra també un ple ordinari. L’ordre del dia de les sessions del ple legalment només ha d’anunciar succintament els punts a tractar, sense fer-ne un esment ampli ni molt menys literal. D’altra banda, malgrat que es tracti de 8 punts, en realitat estem en presència d’un text unitari que consta de vuit apartats, sense que tingui sentit lògic la seva separació.Per tant, la convocatòria i l’ordre del dia compleixen a bastament la seva funció informativa quan diuen que es tractarà la moció coincident dels grups municipals i de la Plataforma.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: