Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Generalitat podria decidir enderrocar l’edifici antic de l’Escola Mas i Perera

L’objectiu podria ser finalment construir un nou edifici, enlloc de conservar l’actual.

Ara fa quinze dies us informàvem del bon ritme de les obres al Mas i Perera i destacavem la intenció del Departament d’Educació de mantenir les classes dins de l’edifici antic, mentre es milloraven aquestes instal.lacions. El propòsit era desplaçar provisionalment els alumnes de la planta baixa i de la primera planta a l’edifici nou, i mantenir classes a la segona planta de l’edifici antic, mentre es tiraven els envans de les dues plantes de sota, per fer una reforma global de l’edifici. El cert, però, és que aquesta possibilitat va desvetllar reticències entre el professorat i a l’associació de Pares, que van demanar les màximes garanties d’aquesta operació. Segons ha pogut saber la nostra emissora, desprès de una reunió mantinguda amb representants de l’ajuntament de Vilafranca i de l’equip directiu de l’escola amb el Departament d’Educació de la Generalitat podria decidir finalment que la millor solució per l’obra de millora de l’escola serà enderrocar totes les plantes de l’edifici antic i construir-les de nou.Les obres del Mas i Perera es van iniciar l’estiu passat i portaven un bon ritme, que feia pensar en la seva finalització per aquest mes de setembre. Ara amb el canvi de postura caldrà conèixer un nou calendari de previsió per la finalització de les obres. La part nova del centre, que ja està construida, no tindrà l’espai suficient per acollir a tots els alumnes, és per això que s’habilitaran temporalment unes aules al pati.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: