Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Creu Roja a Vilafranca commemorarà diumenge el centenari de la seva fundació

Serà en un acte al Saló de Sessions de l’Ajuntament el mateix dia i al mateix lloc que fa cent anys.

Actualment la Creu Roja, després d’anar evolucionant i orientant la seva activitat a les necessitats actuals i, treballant sempre per a l’atenció als col·lectius més vulnerables, basa les seves intervencions en els àmbits de la gent gran, les persones immigrants, la infància, la joventut, les persones amb disminució, o la cooperació internacional.Els actes de commemoració del centenari començaran diumenge a les 11 del matí, a l’Estació de RENFE amb la rebuda del president i del secretari provincials i d’altres personalitats de la Creu Roja. A continuació es farà un recorregut pel carrer Misser Rufet, avinguda de Barcelona, rambla Nostra Senyora, rambla Sant Francesc i carrer de la Cort, fins l’Ajuntament, seguint el mateix itinerari que fa 100 anys. A les 12 del migdia, al Saló de Sessions de la Casa de la Vila, hi haurà pròpiament l’acte de commemoració de la fundació de la Creu Roja a Vilafranca, que constarà d’una xerrada amb el títol “El voluntariat” a càrrec de Telm Huguet , actiu voluntari de la Creu Roja a Vilafranca. A continuació es presentarà la reedició del llibre “Nit de Reis–Diari d’una infermera de 14 anys” de la vilafranquina Ramona Via. Tot seguit hi haurà les intervencions dels representants de la Creu Roja provincial i farà la cloenda l’Alcalde de Vilafranca Marcel Esteve. Està prevista també la interpretació d’una peça musical a càrrec dels alumnes de l’Escola de Música de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: