Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ Omic torna a alertar sobre les empreses que revisen les instal.lacions de gas

Arran de les queixes que generen periòdicament les revisions de les instal·lacions de gas butà i gas natural als habitatges, l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor de Vilafranca recorda a tots els ciutadans de la vila i comarca que verifiquin si realment necessiten els serveis d’aquestes empreses abans d’encarregar-los, de pagar els treballs i de signar la conformitat.

L’OMIC vol aclarir que l’Ajuntament no autoritza cap empresa per realitzar aquestes revisions. Les empreses han de tenir la corresponent autorització del Departament d’Indústria, Comerç i Turisme de la Generalitat i en cas de no disposar del carnet acreditatiu, tan sols podran revisar les connexions del tub flexible, els reguladors i les abraçadores, contra lliurament de la corresponent factura.

De tota manera, l’OMIC adverteix que el canvi del tub flexible s’ha de fer quan pertoqui i els reguladors no s’han de canviar obligatòriament si no estan avariats. Aquestes substitucions les pot fer fins i tot el mateix usuari.

Des de l’ OMIC remarquen que en cap cas, l’usuari no està obligat a acceptar els serveis d’una empresa que es presenti al seu domicili, si no en té necessitat o no és de la seva confiança.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: