Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ Associació de Restauradors de Sant Martí Sarroca organitzarà sopars sorpresa al Castell

Coincidint amb el primer aniversari de l’ associació, els restauradors martinencs han presentat aquesta activitat que vol marcar una nova etapa en la gastronomia del municipi. El primer sopar sorpresa tindrà lloc aquest divendres i comptarà com a convidat d’ honor amb el prestigiós pastisser, Josep Maria Rubió.

En aquest primer sopar, que anirà a càrrec del xef del restaurant Cal Manescal, Joan Morella, hi participaran 8 cellers, dos pastissers i també hi col·laboraran dos restaurants més.

Tot i que no volen desvetllar massa coses al voltant del sopar, pretenen fer un maridatge entre, la gastronomia, els vins i caves i la música en directe.

Quan al menú, Morella ha desvetllat que inclourà vedella fina, llagostins a la CINZANO i un extens pica pica.

Cal Manescal organitza el primer sopar sorpresa, coincidint amb el primer aniversari de l’ Associació de Restauradors de Sant Martí, amb la intenció que se celebrin cada tres mesos i en cada ocasió a càrrec d’un restaurant diferent.

Un dels atractius de la proposta és l’ espai on se celebraran, al Castell de Sant Martí Sarroca, amb l’ objectiu d’acostar aquest escenari emblemàtic a tothom.

Les reserves per al sopar sorpresa d’ aquest divendres es poden fer trucant al restaurant Cal Manescal al 93 8991358. El sopar està limitat a seixanta persones.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: