Dimecres, 17 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Joves penedesenques aniran als campaments de refugiats sahrauís

Es tracta d’un projecte solidari i d’intercanvi juvenil entre 15 monitores penedesenques provinents del MIV i de l’ACAPS Wilaya Alt Penedès i joves del Front Polisario.

El projecte consisteix en l’organització de tallers educatius i de lleure a alumnes d’entre 7 i 9 anys de l’escola del campament de refugiats sahrauí de Hauza, i d’intercanvi d’experiències amb joves de l’UJASARIO. Els joves estaran acollits en famílies refugiades i aniran acompanyats de membre de l’ACAPS. L’experiència es durà a terme del 4 al 12 d’abril.Les joves penedesenques coneixeran d’aprop la realitat i el context en que viuen els joves i la població refugiada sahrauí, amb qui tindran un intercanvi d’experiències i de coneixements. Entre els objectius del projecte hi ha reflexionar sobre temes culturals i socials com la igualtat home-dona, el racisme i la multiculturalitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: