Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Josep Piqué afirma que en el cas de les Vegueries cal escoltar al territori

Josep Piqué clausurava ahir la jornada sobre la vegueria del Penedès celebrada a Castellet i la Gornal. El president del PP a Catalunya va afirmar que en cas de la vegueria cal escoltar i fer cas de la voluntat del territori, legitimitant la vegueria del Gran Penedès.

Piqué va realitzar aquestes declaracions en la clausura de la jornada sobre la vegueria del Penedès que es celebrava ahir al castell de Castellet i la Gornal.

En el seu discrus de clausura va afirmar ser partidari d’escoltar el territori i buscar un consens a través dels consells territorials. El president del partit popular però va remarcar la obligatorietat de respectar les competències estatals. Tot i així, i llençant dures crítiques al president de la generalitat, Piqué va afirmar que serà difícil trobar consens en un govern dispers i que perd legitimitat a cada moment. Piqué també va remarcar que el president de la Generalitat està creant una desconfiança creixent no tan sols al poble català sinó també dins el seu partit”.  

La Jornada es va iniciar a les deu del matí amb les intervencions del president comarcal del partit popular a l’Alt Penedès, Josep Tutusaus, el president provincial de Tarragona Miquel Àngel López Mallol, la presidenta de Barcelona, Dolors Montserrat i el secretari general de Catalunya, Rafael Luna.

Seguidament es va donar veu als quatre representants comarcals que formen part de la vegueria del Penedès van exposar els punts de l’ordre del dia i seguidament un representant de la plataforma per una Vegueria Pròpia convidat a la jornada, va explicar el posicionament de seva plataforma.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: