Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Jornada de portes obertes als centres públics de Vilafranca

Entrem ja en període d’inscripcions escolars i els centres aprofiten aquesta jornada per mostrar les instal·lacions i també oferir als pares la possiblitat de conèixer tant l’escola com els professors.

 

Els instituts i escoles públiques de la vila realitzaven avui una jornada de portes obertes per tal que, abans de realitzar les preinscripcions als centres, pares i alumnes puguin conèixer les instal·lacions així com a l’equip docent de cada centre. A primera hora nosaltres hem visitat l’Institut Milà i Fontanals, un dels tres instituts de la vila i l’únic de la comarca que imparteix el batxillerat artístic. Des de primera hora forces pares i alumnes han visitat el centre. Els professors i l’equip directiu han fet d’amfitrions mostrant les instal·lacions i alguns dels treballs realitzats per alumnes del centre. Aquesta és una de les poques ocasions en que, segons Pere Martí, director del centre, es pot conèixer més d’aprop els centres.

El Milà i Fontanals és l’únic centre de la comarca que imparteix el batxillerat artístic i aquest fet provoca que hi hagi una gran demanda per part dels estudiants que volen seguir aquesta branca. Avui es podien veure alguns dels treballs que els alumnes d’aquesta branca de batxillerat han realitzat. També es podien veure les aules, els equips i els laboratoris dels què disposa l’institut. Una bona manera de sortir de dubtes abans de realitzar les preinscripcions. El període per a realitzar-les s’iniciarà aquest dimarts i restarà obert fins el proper 3 d’abril.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: