Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es convoca la cinquena edició del concurs per la portada de la guia d’estiu del SIAJ.

La Mancomunitat de Municipis del Penedès i el Garraf convoca un concurs per fer la portada de la Guia d’Estiu 2006 que edita el SIAJ, el Servei d’Informació i Assessorament per a Joves, amb el recull de les activitats formatives i de lleure que s’organitzen als nostres municipis per a les vacances.

La convocatòria és oberta a joves d’entre 16 i 30 anys, que poden presentar una única obra que ha de ser original i inèdita. La tècnica és lliure, però cal preveure que s’ha de poder reproduir en quadricomia. Cal presentar-la en format DIN A3 en posició vertical i muntada sobre un suport rígid per facilitar la seva exposició. Un cop finalitzat el concurs, les obres s’exposaran en diferents municipis de l’Alt Penedès i el Garraf per tal de donar a conèixer el treball dels joves dissenyadors. S’estableix un únic premi de 400 euros per a la portada guanyadora.

Les bases de la convocatòria es poden recollir a les Oficines comarcals i Punts d’informació del SIAJ i també es poden consultar a la web www.siaj.net. En aquestes bases s’acaben de detallar les formes de presentació i altres requisits necessaris.

Les obres es poden presentar a les Oficines comarcals del SIAJ, a Vilanova i la Geltrú i a Vilafranca del Penedès, fins el 10 de maig, en els horaris d’atenció al públic.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: