Dimarts, 26 de Maig de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Erasme Torrents, afirma que darrera les acusacions en contra seu s’ hi amaga una mà negra

En declaracions a Ràdio Vilafranca, el cap de llista de CIU a Torrelles, Erasme Torrents, s’ ha mostrat sorprès perquè l’ acusació va ser feta tres mesos després que Bayona fos empresonat. Segons afirma, unes persones que per diners estaven disposades a matar algú, també poden ser capaces d’afirmar que ell es troba darrera de la trama per assassinar Miralles, ja sigui per diners o per intentar rebaixar la seva pena.

 

Per Torrents, aquestes persones han estat manipulades, bé per un mòbil polític o bé personal, i insinua que darrera hi ha una mà negra.Torrents confia que la justícia resolgui el cas ben aviat però de tota manera, creu que aquestes acusacions en el fons el beneficien perquè és propaganda. El cap de llista dels convergents creu que qui queda malament en aquest afer és Miralles i el grup que li dóna suport, és a dir el PSC , però tot i així li demana a l’ exalcalde que calli.

 

Tot i les revelacions aparegudes a l’ aixecar-se el secret de sumari, Erasme Torrents afirma estar tranquil perquè és innocent. L’exalcalde de Torrelles diu que el fet que ni el jutge ni els Mossos d’ Esquadra l’ hagin cridat a declarar li dóna tranquil·litat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: